Donateur of Sponsor worden

VIPspot: een overzicht van fans en bedrijven die reeds sponsor zijn

Hoe werkt dat donateur of sponsorschap bij de Fanclub?

Met een donatie steun je de Stephen King Fanclub Nederland.
Zoals je begrijpt maken wij kosten voor bijvoorbeeld de hosting van de website, kamer van koophandel inschrijving, notaris, lokatie voor de fanclubdag enzovoorts. Die kosten betalen we uit de zogenaamde 'fanclubkas' waar de bodem over het algemeen veel te goed te zien is.
Geld komt in de fanclubkas alleen binnen door donaties, want wij willen onze fans niets laten betalen voor de informatie op onze website, of voor het laatste nieuws.
Dat geld krijgen we van fans: mensen zoals jij en ik die ons willen ondersteunen omdat ze fan van Stephen King zijn en het leuk vinden wat wij voor de Nederlandstalige fans willen doen.
Daarbij laten we donaties altijd ten goede komen aan de fans: dus voor aanschaf voor gratis pennen en boekenleggers, verzendkosten, enveloppen voor prijzen, de fanclubdag organisatie enz.
Eigenlijk krijg je als fan dus altijd weer terug wat je gegeven hebt, maar dan in een andere vorm.

En denk nu niet dat je ons niet kunt helpen. Ook door het kopen van een T-shirt of andere merchandise sponsor je de fanclub. Wij hopen dat andere fans samen met ons de kosten willen dragen om de website en de fanclub draaiend te houden. Elke euro is er een voor ons! Dus ook dat kleine bedrag van 2,64 van verzendkosten die we maakten omdat je een prijs gewonnen hebt terugstorten heeft dus zin! Help ons, en doneer een (klein) bedrag naar:

bankrekening NL08KNAB0725036737 t.n.v. stichting Stephen King Fanclub te Utrecht
(per 1 augustus 2014 vernieuwd!)

Heb je na het lezen van bovenstaande nog vragen?
Email ons dan gerust onder vermelding van "Donatievraag".

In de VIP-spot vind je een aantal bedrijven, dat ons ondersteunt door sponsoring: zo geven ze prijzen voor bijvoorbeeld de prijsvragen of loterij, een percentage van hun verkoop of geven ons korting op dingen die we nodig hebben. Als dank maken we dan reclame in Kings Things (ons gratis maandelijks mailingmagazine) en op de website, zoals hier en hier. Dat wordt door veel mensen gezien: in 2009 hadden we gemiddeld zon 2,5 miljoen hits per maand! Nieuwsgierig geworden naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan even contact met ons op via de mail!

 

Dank je wel voor je hulp!