Informatie over Sponsors & VIP SPOT

 

U bent ge´nteresseerd in vermelding van uw logo met link aan de bovenzijde van onze pagina?
Dat kan! Maar alleen als u ons met iets heel bijzonders sponsort waar alle fans in Nederland (en/of Belgie) gebruik van kunnen maken, want dit plekje op onze website reserveren wij voor hele speciale sponsors... de VIP's zogezegd.

Hoe u ons kunt sponsoren vind u op deze pagina. U vind hier diverse mogelijkheden van sponsoring terug.
En zolang u sponsort, zolang bent u onze VIP en gegarandeerd van een logo met link op onze VIPspot.

ARC We mogen tegen fanclubtarief een kraam op de Mega platen en CD beurs in Utrecht staan.
Boekwinkeltjes.nl Sponsort ons met een boekwinkeltje online (gemakkelijk en binnen 5 minuten - voor iedereen!) Ook voor sponsoring van prijzen kunnen we iedere keer weer bij boekwinkeltjes terecht!
Boekenonline.nl Heeft ons logo op de voorpagina van hun website staan, en heeft tweedehands (Stephen King) boeken te koop voor lage prijzen. Binnenkort hebben zij ook luisterCD's van King in hun onderdeel voor Luisterboeken.
Bruna Via je bestelling (via deze link) krijgt de fanclub een klein percentage van je aanschaf
Dutch FilmWorks Sponsort ons met bioscoopkaartjes en DVD's voor films van Stephen King die bij hen uitkomen
Dunisoft Schrijf je in (of uit) voor Kings Things via deze link!
we hebben sinds 15 maart weer een werkende mailinglist via Dunisoft!
ECI Via je bestelling (via deze link) krijgt de fanclub een klein percentage van je aanschaf
Imagine Sponsort ons met een gratis standje op de Imaginedagen in 2010 in Amsterdam.
Luitingh-Sijthoff De uitgever houdt ons op de hoogte van het nieuws in Nederland omtrent de boeken van Stephen King, en stellen regelmatig prachtige prijzen beschikbaar.
Macon is het bedrijf dat ons sponsort met de registratie en inschrijving voor de domeinnaam. Dit kost ons nu helemaal niets!
Pure Fantasy Door  fans een korting van 10% op een jaarabonnement van 25 euro aan te bieden en prijzen beschikbaar te stellen op fanclubdagen
Re-Played sponsort ons door vermelding op de website bij alle Stephen King DVD's, en ook in hun mailinglist.
StephenKingFans winkeltje Het StephenKingFans boekwinkeltje geeft de fanclub 10% van alle verkopen die in het winkeltje worden gedaan!
Stephenking.pagina.nl De maker van deze startpagina heeft de fanclub de meest beschikbare linken op de website gegeven, en dat komt onze bezoekersaantallen zeker ten goede!
Stephen King Short Movies allerlei korte films van Stephen King worden downloadbaar gemaakt, houdt ons op de hoogte  van alle nieuwtjes omtrent de short movies en zijn medewerking aan de fanclubdagen.
SF-Terra Door 5 euro korting te geven op een abonnement op hun tijdschrift, en fans ter kennismaking tegen alleen de verzendkosten een gratis tijdschrift op te sturen. Prijzen bij fanclubdagen.
Suspensestory Deze uitgever (Jack Lance en suspense verhalen) heeft al talloze prijzen beschikbaar gesteld voor onze fans.
Videotheek Crooswijk vermeldt ons elke maand in hun mailinglist die naar meer dan 4500 inschrijvers wordt verzonden en voegt reclame van de fanclub toe aan hun Stephen King verkopen.
   

En dat vinden wij zo bijzonder dat hun logo bij ons gezien mag worden!


En dat dit heel aantrekkelijk is gezien het aantal bezoekers wat wij dagelijks mogen ontvangen kunt u zien in onze bezoekerslogfiles. Natuurlijk kunt u ons met vragen altijd mailen.

Klik ook bij kortingen bij sponsors voor meer informatie.

Sponsors die eerder op onze VIPspot stonden:

Warner Home Video: De filmmaatschappij verdiende hun plaats op de VIPspot door regelmatig een flink aantal prijzen beschikbaar te stellen.
Sports Design: sponsorde ons met onze merchandise (drukken van T-shirts en tasjes) door korting te geven op het maken hiervan.
MovieMAX
(filmverhuur) gaf prijzen om weg te geven, en publiceerde onze URL in een uitgave van FREE MAX magazine van 160.000 exemplaren en een collectorsitem van 14.000 exemplaren.
Ear & Eye / Diskoland gaf fans de kans om met een kortingsbon naar een filiaal te gaan en 12% korting te krijgen op alle Stephen King films.
ABC
De American Book Center uit Amsterdam deed mee met de eerste boekenmarkt.
Cistron betaalde alle kosten voor domeinregistratie voor ons tot zij werden overgenomen door XS4ALL.
Zalencentrum Utrecht Zuid gaf ons 20% korting op de zaalhuur voor de fanclubdag 2005!
Ellessy
ging een samenwerkingsverband aan met suspenseshop en de fanclub, waardoor het voor de fanclub ook mogelijk werd je voor boeken die andere fans je ook aanraden voor aanschaf  te verwijzen. Wij kregen een percentage van de verkoop van Ellessy en Suspenseshop, dus daarmee sponsorde je de fanclub!
Cee Dee Vee Dee
sponsorde reclame bij hun Stephen King verkopen, en keerden een percentage aan de fanclub uit van alle verkopen die via ons zijn gelopen. Het bedrijf is opgehouden te bestaan.
Boekenwereld.com en Poemapocket.com
kregen een plaats doordat zij op hun veelbezochte website op diverse pagina's een grote reclame voor onze fanclubdag plaatsen.
JemieMedia.nl zorgde voor de verkoop van DVD's op een van onze fanclubdagen en gaf prijzen weg voor onze loterijen. Een tijdlang konden fans DVD's met 10% korting bestellen. Door klachten van fans m.b.t. bestellingen is de samenwerking door het bestuur van de fanclub beeindigt.
Far East Culinair City: We kregen de ruimte voor de fanclubdag 2007 tegen een absoluut vriendenprijsje! Het restaurant zorgde tevens voor de catering.
Drakenland.nl
: Gaf gigantisch veel prijzen weg bij de loterijen op de fanclubdag in 2007 en verkocht hun artikelen.

Tegenwoordig vermelden wij sponseringen op deze pagina, en in Kings Things.
Tot 2005 hielden we alle sponsorende fans en bedrijven ook apart bij in de volgende overzichten:
Sponsors in 2002       Sponsors in 2003        Sponsors in 2004       Sponsors in 2005