Kings Things PDF Archief 2017
Uit te printen per pagina op A4 en heel veel leesgemak.
Bij Kings Things extra's kun je altijd inloggen met de username en wachtwoord gegevens uit de laatste Kings Things mail.

ONTVANG GRATIS ONS WEBMAGAZINE KINGS THINGS 

Schrijf je in (of uit) voor Kings Things via deze link!
We maken Kings Things al meer dan 14 jaar om onze fans op de hoogte te houden.
Schrijf je in: het is en blijft gratis!
mailinglist mede mogelijk gemaakt door Dunisoft - check evt je spamfolder!

Om in te loggen heb je een toegangscode nodig! - dit wachtwoord krijg je elke maand toegestuurd,samen met de link naar de laatste editie van Kings Things!

Kings Things edities van 2016 zijn vrijgegeven en kunnen zonder wachtwoord gelezen worden!

maand omschrijving aantal inschrijvingen
    Kings Things Face
book
juni 2017 Deze maand werden we bedolven onder de nieuwe filmtrailers van de nieuwe films en series die gaan uitkomen: The Dark Tower, IT en de tv-serie The Mist. Het is een mooie tijd om Kingfan te zijn, met al die nieuwe films die uitkomen: we maakten een overzicht. En het wordt pas allemaal aardig spannend na de vakantieperiode, met ook een rijtje nieuwe boeken in het verschiet. We hebben dan ook lekker veel nieuws te melden in deze Kings Things. Meer over King bij zijn nieuwe uitgever in Nederland, en we vertaalden een artikel voor je over 10 dingen die we waarschijnlijk niet terug gaan zien in de remake van IT. Ook is er een uitgebreid artikel over het in Amerika te verschijnen boek Gwendy’s Buttonbox: Kings griezelige voorstel aan Richard Chizmar om samen een verhaal te schrijven. Verder natuurlijk de vaste rubrieken in Kings Things, met nieuwe boek-, film-, en dollarbabyrecensies, Movie Mistakes en Luckey Quarter.

2352  1633
mei 2017 Er is nieuw boeknieuws! Er is bekend gemaakt dat er een nieuwe filmversie van IT gaat uitkomen. En ook konden we op 21 april de heugelijke mededeling doen dat het boek Sleeping Beauties van Stephen King en Owen King ook in Nederland uitgebracht gaat worden, maar bij een andere uitgeverij! Lees meer bij onze nieuwtjes. In deze Kings Things behalve het nieuws ook de mogelijkheid om boeken te winnen van Kees Krick! We hebben een artikel over het veranderde einde van The Shining en natuurlijk weer wat boek–, dollarbaby- en film-recensies en een Movie Mistakes. Natuurlijk is er ook weer een nieuwe King for a Year — over Rosie dit keer — en een nieuwe prijsvraag. Ook maken we de prijswinnaars bekend die de boeken wonnen van Rik Raven en Tom Thys. Veel leesplezier!

2360  1614
april 2017 Nee hoor, geen aprilgrap! We geven deze maand boeken weg van Rik Raven en Tom Thys. Beantwoord een vraag en maak kans op een van deze zes boeken. En, ook voor de volgende maand staat er alweer een stapel van een andere schrijver klaar! Dit keer hebben we twee heel speciale onderwerpen in Kings Things. Hoe bijzonder is het dat de allereerste Dollarbaby ooit, (1993, terwijl de rest vanaf 1996 pas van start ging) is opgedoken. Onze filmspecialist, Danny, was echt al jaren op zoek naar de regisseur, en... hij heeft hem gevonden! We hebben een special over alles wat de regisseur zich er nog over weet te herinneren in deze Kings Things! En onze voorzitter Peter ging op ‘studiereis’ naar Amerika, waar hij Castle Rock bezocht, en ook in het hotel van The Shining (De King-versie) heeft gelogeerd. Dat vroeg natuurlijk om een uitgebreid verslag, en dat maakte hij voor je! Verder hebben we behalve het nieuws natuurlijk ook weer een nieuwe Luckey Quarter. Er zijn weer boek– en filmrecensies te lezen, en ook de movie mistakes en de prijsvraag ontbreekt niet! En we nodigen je uit om eens goed te kijken naar de nieuwe poster voor de Dark Tower-verfilming. Zie jij de toren, in het midden van de gebouwen? Prachtig artwork! En over De Toren gesproken: Marco maakte enkele foto’s waarin hij in onze realiteit de Donkere Toren terugzag. Kortom, genoeg om je mee te vermaken…

2349  1601
maart 2017 Kings Things van de maand maart is een dunnetje, maar toch hebben we aardig wat nieuws. Kan dat? Ja hoor, dat kan! Er is namelijk wel een en ander te melden over de nieuwe verfilmingen waar men mee bezig is en die zijn aangekondigd. En wat te zeggen over die drie nieuwe boeken die King samen schrijft met anderen? Wij zijn erg benieuwd of Talisman 3 er echt gaat komen, en ook naar het boek samen met zijn zoon Owen. En er is nog een andere samenwerking, die zich zal afspelen in Castle Rock, zowel voor een boek als een tv-serie. Verder hebben we de uitslag van de boeken-win-wedstrijd voor jullie — hopelijk val je in de prijzen! Daarnaast is er natuurlijk een nieuwe Luckey Quarter, zijn er boek– en filmrecensies en hebben we weer een nieuwe prijsvraag. Omdat onze voorzitter in Amerika alle boekhandels afstruint, moeten we King for a Year deze maand missen, maar de Movie Mistakes zijn deze maand weer terug! Kortom, genoeg om je weer even te vermaken… Veel plezier!

2341  1512
februari 2017 We hopen dat je alle feestdagen in goede gezondheid hebt mogen doorbrengen, en je goede voornemens voor 2017 mogen uitkomen. Natuurlijk hebben ook wij goede voornemens… In 2017 gaan we weer meedoen aan de boekenmarkten in Wagenin-gen en Deventer. We gaan ons bezinnen op andere mogelijke activiteiten en natuurlijk sturen we ook weer 10 keer een Kings Things. Lees meer in het voorwoord van onze voorzitter in deze Kings Things! We hopen dat we ook in 2017 weer mooie prijzen mogen blijven weggeven. En daarover gesproken: daar beginnen we alvast goed mee, want we hebben boeken weg te geven van Mark van Dijk en Anthonie Holslag. Kijk snel verder in deze Kings Things wat je daar-voor moet doen om in aanmerking te komen! En op facebook kwam de eerste boekenactie alweer voorbij: de doos van Herman was er weer, en we maakten 7 fans blij met een doosje boeken. In deze eerste Kings Things van 2017 vind je behalve het laatste nieuws natuurlijk ook een Lucky Quarter, boek–, film– en dollarbabyrecensies en dit keer hebben we 20 ontzagwekkende zaken waardoor je nog meer van Stephen King gaat houden vertaald en opgenomen. Natuurlijk is er ook weer een prijsvraag en een nieuwe King for a year en een nieuwe illustratie van Martine. Kortom, genoeg om je weer even te vermaken… Veel plezier!

2341  1538
dec 16 / jan 17 De feestelijke decembermaand komt er weer aan, en daar genieten de vrijwilligers van de fanclubcrew ook graag van. Eind januari komt er dus pas weer een nieuwe Kings Things in de bus.
Dit keer verwennen we je extra met wat Quotes van King, en beginnen we alvast met de feestvreugde door een gigantische stapel boeken van Nico de Braeckeleer cadeau te doen in de Lootjes prijsvraag!
We komen terug op het afgelasten van de Fanclubdag, want we hebben nog wat leuke zaken die oorspronkelijk voor de dag bedoeld waren om af te werken, en dat resulteerde in wat mooie aanbiedingen voor jullie!
En behalve het laatste nieuws vind je natuurlijk ook weer een nieuwe prijsvraag, staat er een nieuwe fan centraal in Luckey Quarter en lees je een nieuwe King for a Year. Daarnaast hebben we nog diverse boek– en filmrecensies voor je geschreven en is er weer een fantastische illustratie van onze Martine.
Rest ons om jou en je geliefden een fantastische feestmaand te wensen met toffe Sinterklaas- en Kerstcadeaus (ook verkrijgbaar in onze Fanclubshop of bij StephenKingFans (tijdelijk met verzendkosten korting!). En natuurlijk zien we je graag weer terug in 2017: we hopen dat dit voor iedereen een geweldig jaar mag worden! We wensen je weer veel leesplezier toe, en tot volgend jaar!!

2327  1538
  Voor het lezen van Kings Things heb je wel het (ook al gratis) te downloaden Adobe Reader nodig!
Hier kun je de meest recente versie downloaden.